Om te kijken hoe het allemaal werkt, ga je eerst naar het dashboard (rechtsboven).

Je ziet 3 opties in het menu:

Free planner

• De gratis online planningstool van jou bedrijf: vul in wie wanneer werkt

• Exporteer of mail de planning of bekijk hem simpelweg door in te loggen op Grace+James

• Wanneer een shift niet is gevuld door een vaste medewerker, zie je dit meteen (rood gekleurd). Je kan hiervoor dan direct een freelancer aanvragen, maar dit hoeft niet

• Bekijk hier de details van de shift door op de shift te klikken

• Bewerkt de shift, bewerkt bijvoorbeeld het uurloon of de werktijden

Jobs

• Hier komt een overzicht te staan van jou aangemaakte jobs / functies (bijvoorbeeld: receptiemedewerker, horeca medewerker, hulpkok)

• Bij elke functie kan je vervolgens (terugkerende) shifts aanmaken (bijvoorbeeld: elke maandag van 13.00 tot 20.00)

• Je kunt hier nieuwe functies aanmaken

• Je kunt hier bestaande functies bewerken en verwijderen

Workers

• Je kunt hier je eigen personeel toevoegen, die je vervolgens weer kan inplannen in de free planner

• Je kunt hier snel contact gegevens vinden van jou werknemers en freelancers. Handig! Gebruik hiervoor links de zoekfunctie.

Heb je het antwoord gevonden?